Güncel Haberler

Kazan, Son Çeyrekte Geri Gelip Bayern’i Yendi

Turkish Airlines Euroleague 3. hafta mücadelesinde Unics Kazan konuk ettiği FC Bayern Munich karşısında 3 çeyrek çok zorlansa da son çeyrekteki performansı sayesinde 16 sayıdan geri dönerek 73-70’lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Unics Kazan sezonun ilk galibiyetine imza atarken, Bayern ise 3. maçında da galibiyetle tanılşamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kazan’da Isaiah Canaan 21 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Lorenzo Brown 17 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Mario Hezonja 15 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Darrun Hilliard 17 sayı, 4-10 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, Corey Walden 16 sayı, 4-7 3sayı ve Deshaun Thomas 11 sayı, 4 ribaund ve Ognejn Jaramaz 11 sayı, 3-4 3sayı ile direnene diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …