Güncel Haberler

Erman Kunter: “Değişim İçin Geliyoruz.”

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimlerinde aday olduğunu resmi olarak açıklayan Erman Kunter, vizyon ve misyonunu da detaylandırdı.

Tecrübeli basketbol adamı şahsi twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

Türkiye Basketbol Federasyonu olağan seçimli genel kurulu öncesi ve sonrası sürecin Türk sporuna ve basketbol camiamıza yakışır şekilde geçmesini diliyorum. Basketbola ve spora gönül vermiş arkadaşlarımla birlikte çıktığımız bu yolda, hedefler ortaya koyan ve bu hedefleri gerçekleştirmek için plan, program ve proje üreten yönetim vizyonu ile hareket ediyoruz.

Değişim için geliyoruz. Liyakat ve emeğe saygı olmazsa olmazımızdır. Açık, şeffaf, dürüst ve katılımcı bir yönetimi hedefliyoruz. Türk basketbolunun marka değerini hak ettiği yere çıkaracağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

TBF’den Milli Takım Ertelemesi!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), son zamanlarda pek görülmemiş bir karara imza attı. Yapılan açıklamayla Türkiye …