Güncel Haberler

İDDİA: Williamson ile Pelicans Arasında İpler Gerildi!

NBA Batı Konferansı ekiplerinden New Orleans Pelicans ile takımın genç yıldızı Zion Williamson arasında bir gerginliğin olduğu, sebebinin de çaylak sezonunda yaşananlar olduğu belirtiliyor.

NOLA.com’da yer alan haberde şu detaylara yer verildi:

Williamson çaylak sezonu boyunca yaşadığı diz sakatlığından dönmek için geride bırakması gereken sınırlar nedeniyle Pelicans‘tan giderek bıkıyordu. Takım başlangıçta kendisinin 6-8 hafta içinde geri döneceğini belirtmiş olsa da Williamson’ın parkere dönmesi üç aydan fazla sürmüştü. Sonunda oynaması için onay alındığında ise kendisine süre kısıtlamaları konulmuştu ve zion bundan nefret ediyordu. Williamson’ın parkelere dönüşünde yaşadığı kısıtlamalar nedeniyle kaynakların iddiasına göre kendisi ve Pelicans’ın sağlık personeli arasında önemli bir gerginlik yaşanmıştı.

NOLA.com

Williamson, sakatlıklarla boğuştuğu çaylak sezonunda sadece 24 maçta görev alabilmiş ve ortalama 27.8 sahada kalmıştı. 21 yaşındaki genç forvet geride bıraktığımız sezon ise 61 maçta ortalama 33.2 dakika parkede kalırken 27.0 sayı, 7.2 ribaund, 3.7 asist istatistikleriyle katkı vermiş ve All-Star seçilmeyi başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …