Güncel Haberler

RESMİ: Kunter de TBF Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde mevcut Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan sonra eski başkanlardan Harun Erdenay da adaylığını açıklamıştı Ekim ayında yapılacak seçimler için.

Daha önce aday olacağı hakkında çıkan haberlerden koç Erman Kunter, bugün (21 Eylül’de) yaptığı açıklamayla resmi olarak aday olacağını duyurdu.

Büyük bir ekiple projeler hazırladıklarını belirten Kunter şöyle konuştu:

Basketbol maalesef son 10 yılda geri gitti. Ülkemizde büyük ilgi duyulan ve sevilen basketbolu daha çok sevdirip akıllı projelerle hakettiği yere getirmek için yola çıkıyoruz. Basketbolu ayağa kaldırmak için göreve talibiz. nasıl ayağa kaldırırız.

Ben başkan adayıyım ama biz büyük bir takımız. Kadromuzda çok önemli isimler olacak.

Basketfaul

Yıllarca Fransa’da antrenörlük yapan Kunter, Fransa modelinin örnek alınacak çok yönü olduğunu belirtip, “Avrupa basketbolunda en başarılı sistem Fransa’da. Yıldız oyuncular yetiştirirken bunu da bizden büyük bütçelerle yapmıyorlar.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …