Güncel Haberler

Bahçeşehir Koçu Ernak, Yeni Sezon Öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden olan ve ülkemizi gelecek sezon FIBA Europe Cup‘da temsil edecek olan Bahçeşehir Koleji‘nde koç Erhan Ernak açıklamalarda bulundu.

Koç Ernak hazırlık dönemini değerlendirirken sakatlıklara rağmen beklentileri karşıladıklarını, yakaladıkları takım olgusuna güvendiklerini belirtti.

Ernak şöyle konuştu:

“Hazırlık süreci içinde beklentilerimizi karşıladık. Son dönemi sakatlıklar nedeniyle eksik kadrolarla oynamamıza karşın görmek istediklerimizi gördük. Beraber iş yapma anlayışı, ilk defa bir araya gelmiş 10 kişi için en büyük kazancımız oldu. Hafta sonuna sakatlarımızın tamamını yetiştireceğimizi umuyoruz.

Genel olarak savunmada kurallarımızı oturttuk. 6 kişiyle oynadığımız 3 maçtan sonra çıktığımız TOFAŞ maçındaki oyunumuzu ise koşullara göre doğal karşılıyorum.

7 maçın 8’sında farklı skorerler çıkardık, en önemlisi en az 4 oyuncudan çift haneli skor katkısı aldık. Jamar Smith çok özel bir insan. Gerçek bir spor delisi. Ounun gayreti saha dışındaki örnek duruşu herkesi etkiliyor. TOFAŞ’ta yıllarca birlikteliğin sağlanmasında etkili olan Sammy Mejia örneğini biz de Jamar ile yakaladık.

Hedefimize ulaşmak için hazırlık dönemindeki görüntümüz bize moral verdi. Sakatlıksız, covidsiz bir sezon unut ederken en büyük güvencemizin takımdaşlık olduğunu düşünüyoruz.”

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …