Güncel Haberler

ŞOK: ABD’deye Bir Kötü Haber de Love’dan Geldi!

2020 Tokyo Olimpiyatları için hazırlıklarını Las Vegas’da sürdüren Amerika Birleşik Devletleri milli takımına bir kötü haber de Kevin Love‘dan geldi.

ESPN’in haberine göre Cleveland Cavaliers’ın tecrübeli uzunu Love, kampta geçirdiği 10 günlük hazırlık döneminin ardından sakatlığını tam olarak atlamadığını belirtti ve milli takımdan affını istedi, Tokyo’da kadroda yer almayacak. Bildiğiniz üzere Love bu sezon sağ bacağından yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 25 maçta görev alabilmişti.

Diğer taraftan hatırlayacağınız üzere Beal da geçtiğimiz günlerde covid-19 protokolleri nedeniyle karantinaya alınmış ve kadrodan çıkarılmıştı, o da Tokyo’da forma giyemeyecek.

Bu iki ismin dışında halen karantinada olan Grant ve NBA finalleri devam ettiği için takıma katılamayan Booker, Holiday, Middleton da kadroda yer alamıyorlar. Dolayısıyla da şuanda kampta as takımdan sadece 6 oyuncu kalmış durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …