Güncel Haberler

ABD Cephesinde Artan Covid Vakaları Avustralya Maçını Erteletti!

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na hazırlanan Amerika Birleşik Devletleri milli takımında artan covid vakaları can sıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde karantinaya alınan ve Olimpiyatlar’da yer alamayacağı açıklanan Bradley Beal’dan sonra Jerami Grant de karantinaya alındı. Kafile Tokyo’ya haraket etmeye hazırlanırken diğer oyunculara da bulaşmış olma riski oyuncuları ve teknik heyeti zor bir duruma soktu.

Bu gelişmenin ardından Avustralya ile oynanacak son hazırlık maçları da iptal edildi.

Bildiğiniz üzere ABD şuana kadar 3 hazırlık maçı oynamış; Nijerya ve Avustralya’ya kaybederken Arjantin’i ise farklı yenmişti.

ABD, Olimpiyatlar’da A grubunda İran, Fransa ve Çekya ile beraber ilk 2 sırada yer alabilmek için mücadele edecek. İlk maçlarını ise 25 Temmuz’da Fransa ile oynayacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Büyükçekmece’yi Uzatma Sonunda Geçti

Ankara’da düzenlenen 2. Yalçın Efes Turnuvası’nın üçüncülük maçında Beşiktaş Emlakjet rakibi Onvo Büyükçekmece‘yi uzatma sonunda …