Güncel Haberler

Brezilya’dan ABD’ye Washington’da Soğuk Duş!

2023 FIBA Dünya Kupası Amerika elemeleri 2. tur F grubu mücadelesinde Brezilya, Washington’da konuk olduğu Amerika Birleşik Devletleri‘ni 79-94’lük skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Brezilya derecesini 6 galibiyet-3 mağlubiyet yaparak averajla 3. sırada yer aldı. ABD ise 7 galibiyet-2 mağlubiyet ile liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

Misafir takımda Bruno Caboclo 24 sayı, 4 ribaund ile yıldızlaşırken, Georginho De Paula 18 sayı, 3-4 3sayı, 5 ribaund, Vitor Benite 11 sayı, 2 ribaund ve Leonardo Meindl 8 sayı, 9 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

D takımı diyebileceğimiz vasat bir kadroyla sahaya çıkan ABD’de ise Langston Galloway 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Charlie Brown 10 sayı, 3 ribaund, Alize Johnson 10 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na Bilet Alan 4 Takım Belli Oldu!

2023 FIBA Dünya Kupası’nda 17-32 klasman maçlarının tamamlanmasıyla beraber 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılacak 4 …