Güncel Haberler

Olympiakos, Yunanistan Ligi’ne Geri Dönüyor!

Olympiakos, yeniden Yunanistan Ligi‘nde mücadele edecek!

Kırmızılar lige dönebilmek için gereken katılm evrakları ile beraber Yunanistan Basketbol Federasyonu’na başvurularını yaptılar.

Kurallar gereği Yunanistan 2. liginden bir takım 1. lige yükselmeyi hak ettiğinde başvuru evraklarını federasyona teslim etmek zorında.

Diğer taraftan bildiğiniz üzere Olympiakos, A takımıyla Euroleague’de mücadele ederken, B takımıyla ise Yunanistan 2. Ligi’nde mücadele ediyordu bu hakkı kazanırken, yani özel bir durum söz konusu. Eğer federasyon başvularını kabul ederse yeniden ülkenin en üst seviyedeki liginde mücadele etmeye başlayacaklar ve yeniden Olympiakos-Panathinaikos derbisini izleyebileceğiz.

Hatırlayacağınız üzere 2019 yılında Panathinaikos ile karşılaştıkları play-off serisinin ilk maçında sahadan çekilmiş ve bu nedenle de ceza olarak 2. lige düşürülmüştü.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Lavrio Karşısında Terlemedi

Yunanistan Ligi 20. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Lavrio karşısında fazla terlemeden 84-63’lük skorla farklı …