Güncel Haberler

Sezonun Flaş Takımı Phoenix’e Şok: Paul Karantinaya Alındı!

Sezonun flaş takımı Phoenix Suns‘ın tecrübeli yıldızı Chris Paul‘ün sahay dönüş tarihi hakkında belirsizlik devam ediyor!

The Athletic’de yer alan habere göre Paul, NBA’in covid-19 sağlık ve güvenlik protokolleri gereği süresiz olarak karantiya alınmış durumda.

Önce çeyrek finalde güçlü Lakers’ı saf dışı bırakan sonra da yarı finalde MVP Jokic liderliğindeki Nnuggets’ı 4-0 ile süpüren Batı Konferansı’nda finale çıkmış ve rakibini bekliyor. Ancak Paul’ün Batı final serisinde oynayıp oynamayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Suns adına olumlu bir haber ise protokol kapsamında covid aşısı yaptırmış oyuncuların karantina sürelerinin daha kısa sürmesi.

Şuan için Batı Konferansı final serisinin takvimi açıklanmadı çünkü eğer Jazz, Clippers’ı 6. maça yenebilirse seri 7. maça uzayacak ve o son maç Pazar günü oynanacak.

Paul, takımının oynadığı 10 play-off maçında şuana kadar 15.7 sayı, 8.7 asist, 4.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermiş, %50.9 2sayı, %44.9 3sayı, %91.2 s.atış isabet yüzdeleri yakalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Booker ve Arkadaşları, Sixers’ı Sahadan Sildiler (Furkan 4 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Phoenix Suns konuk ettiği Doğu ekibi Philadelphia 76ers‘ı 105-125 ile …