Güncel Haberler

FLAŞ: Phoenix, Takasla Beal’i Kadrosuna Kattı!

NBA Doğu Konferansı’nın son yıllarda vasatın üstüne çıkamayan ekiplerinden Washington Wizards, değişime gitmeye karar vermiş ve skorer yıldızı Bradley Beal için takas tekiflerine açık olduğunu duyurmuştu.

2012 yılından bu yana başkent ekibinin formasını terleten yıldız guardın yeni takımı belli oldu. Phoenix Suns, Wizards yönetimini ikna etmeyi başardı!

Taraflar takas konusunda el sıkıştılar ve Wizards Beal karşılığında Chris Paul ile Landry Shamet’i kadrosuna katarken, kasasına da birden fazla ikinci tur draft hakkını koymuş oldu. Suns ise Durant ile Booker’ın yanında bir başka yıldızı ekleyerek yeni Büyük Üçlüsü’nü oluşturmuş oldu.

NBA kariyerinin tamamında Wizards formasını terleten Beal’in kontratına baktığımızda gelecek 4 sezonda toplam 200 milyon dolar kazanacağını görebiliyoruz. 29 yaşındaki yıldız oyuncu bu sezon 23.2 sayı, 5.4 asist istatistikleriyle yani bireysel performansı ile takımını ayakta tutmaya çalışmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …