Güncel Haberler

NCAA’de Şampiyon Baylor Oldu!

NCAA‘de March Madness turnuvasının final maçında Baylor Bears namağlup rakibi Gonzaga Bulldogs‘u 86-70 gibi net bir skorla geçerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Baylor şampiyonluğa uzanırken sezon boyunca ortalama 91.6 sayı üreterek bu alanda en iyi takım olan rakibini sadece 70 sayıda tutarak da önemli bir başarıya imza attı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Baylor’da Jared Butler 22 sayı, 4-9 3sayı, 3 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Macio Teague 19 sayı, 2-3 3sayı, 2 ribaund ve Donovan Mitchell 15 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Gonzaga cephesinde ise Jalen Suggs 22 sayı, 2-5 3sayı, 3 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Corey Kispert 12 sayı, 2-7 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Drew Timme 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 blok ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …