Güncel Haberler

Real Madrid Yeni Sezon İçin NBA’den Takviye Hazırlığında!

NBA‘deki takas döneminin son kısmında 76ers’dan Knicks’e takaslanan ve ardından da serbest bırakılan Vincent Poirier ile ilgilenen takımlar belli oldu.

Bu sezon Euroleague’de ve NBA’de transfer sezonu kapandığı için yeni sezon için rotasını çizmeye çalışan Fransız uzun son yaptığı açıklamlarda Avrupa’ya dönme konusuna sıcak olduğunu belirtmişti.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre ise Real Madrid dev uzunun transferi konusunda önde olan takım.

Bu transfer finalize olursa Poirier daha önce 2017-19 yılları arasında Baskonia formasıyla boy gösterdiği İspanya Liga Endesa ve Turkish Airlines Euroleague sahnesine geri dönmüş olacak. Hatırlayacağınız üzere Fransız uzun 2019 yılında Euroleague sezonunu ribaund kralı olarak tamamlarken aynı zamanda da Euroleague’de sezonun en iyi 2. beşine seçilmişti.

NBA sahnesinde ise bu sezon Sixers ile sadece 10 maçta boy gösterebilmiş ve ortalama 4 dakika süre alabilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …