Güncel Haberler

Khimki, Enisey Deplasmanında Sezonun İlk Galibiyetini Aldı (VİDEO)

VTB Ligi mücadelesinde Enisey‘e konuk olan Khimki, ilk 2 maçtaki mağlubiyetlerin ardından rakibini 77-92’lik skorla geçerek sezonun ilk galibiyetine imza atmış oldu.

1.çeyrek: 23-20
2.çeyrek: 20-23
3.çeyrek: 15-25
4.çeyrek: 19-24

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Shved, Jovic ve McCollum’un forma giyemediği Khimki’de Jordan Mickey 24 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Janis Timma 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Dairis Bertans 12 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Devin Booker ile Jonas Jerebko ise 10’ar sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda.

Enisey cephesinde ise Mikhail Kulagin 22 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Timofey Yakushin 18 sayı, 2 asist ve Dustin Hogue 10 sayı, 13 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …