Güncel Haberler

Can Sevim: “Zamanın Lehimize Çalışacağını Görebiliyorum.”

ING Basketbol Süper Ligi açılış haftasında konuk ettiği Gaziantep’i yenerek güzel bir başlangıç yapan HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘un koçu Can Sevim, sezon öncesinde sadece iki hazırlık maçı yapabildiklerini ama zamanın lehlerine çalışacağını görebildiklerini belirtti.

Sevim şu ifadeleri kullandı:

Gaziantep maçını izledikçe ne kadar eksiğimiz olduğunu görüyorum, hazırlık maçı oynamış olsak bunları düzeltmeye çalışabilirdik.

Oyunculara ev ödevi veriyoruz, videolar gönderip setleri öğrenmelerini istiyoruz. Hazırlık maçı açığımızı evde bile çalışarak kapatmaya çalışıyoruz.

Evaldas ve Tanner hazır geldi, Chris’in daha vakti var. Pako çok kaliteli oyuncu, fiziksel olarak kuvvetlendikçe daha iyi oynayacak. Pako’nun diğer takımlar tarafından tercih edilmemiş olması bizim için şans oldu. Macura’nın Avrupa basketbolu konusunda eksikleri var, G-League’de gerçek basketbol oynanmıyor, Avrupa’nın temaslı oyununa uyum sağlaması lazım.

Yerlilerden Egemen aldığı süreyi çok iyi değerlendirdi, Sinan 17-18 dakika oynayıp savunmada çok katkı verdi. Ekrem de hem 1, hem 2 oynayabilecek, şutu ve pası olan değerli bir genç. Diğer Türkler’den de zaman içinde yararlanacağız.

Afyon Belediye

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …