Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Rakibi Fortitudo, Uzatma Sonunda Reggio Emilia’ya Yenildi

Yeni sezonda FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Karşıyaka’nın rakiplerinden olacak Fortitudo Bologna, İtalya Süper Kupa mücadelesinde rakibi Reggio Emilia‘ya uzatma sonunda 93-95’lik skorla yenildi ve Final Four şansını kaybetti.

1.çeyrek: 22-20
2.çeyrek: 45-40
3.çeyrek: 70-63
4.çeyrek: 86-86
Uzatma: 93-95

Emilia’da Brandon Taylor 26 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Tomas Kyzlink 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Filippo Baldi Rossi 14 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Fortitudo cephesinde ise Pietro Aradori 26 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Ethan Happ 15 sayı, 12 ribaund, 6 asist ve Matteo Fantinelli 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Sessiz Maçı McCollum’un Resitali ile Kazandı

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu 3. maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, konuk ettiği Reggio Emilia‘yı McCollum’un …