Güncel Haberler

Maalesef Tofaş’da da Bir Oyuncunun Testi Pozitif!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya’da devam eden Gloria Cup turnuvasında, Ukrayna temsilcisi Dnipro’da 4 oyuncunun Covid testlerinin pozitif çıkması ve kulübün turnuvadan çekilmesinin ardından maalesef takımlarımızda da pozitif vakalar artmaya başladı.

Galatasaray’ın ardından Tofaş da yaptığı açıklamayla 9 Eylül Perşembe günü yapılan testlere göre bir oyuncunun testinin pozitif çıktığını belirtti.

İşte Tofaş‘dan gelen açıklama:

Tofaş Basketbol A Takım teknik ekibimiz, oyuncularımız ve A Takım personelimize 9 Eylül 2020 tarihinde Antalya’da yapılan Covid-19 PCR tarama testleri sonrası bir oyuncumuzun sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir.

Klinik şikayeti bulunmayan oyuncumuz, takımımızın Antalya kampından ayrılarak izole bir şekilde Bursa’ya gönderilmiş olup; tedavi ve izolasyon süreci başlamıştır.

Testi pozitif çıkan oyuncumuzla birlikte bir oyuncumuz da izolasyon sürecine başlanması amacıyla kamptan ayrılarak Bursa’ya geri dönmüştür.

Tofaş Spor Kulübü

Biz de Basket Servisi ailesi olarak Bursa temsilcisinde testi pozitif çıkan oyuncuya acil şifalar diliyoruz. Umarız hiç bir klinik semptom göstermeden hastalığı izolasyon sürecinde hızlıca atlatabilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …