Güncel Haberler

Karşıyaka, İtalya Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu 4. maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İtalya’da Reggio Emilia‘ya konuk oluyor.

22 Kasım Salı günü saat 22:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor ekranlarında izleyebilecekler.

İtalyan ekibi bu grupta çıktığı 3 maçtan birini kazanabildi. Milli aradan önce Serie A’yı kayıpla kapatmışlardı. Aranın ardında da çıktıkları ilk maçta Serie A’da Verona gibi zayıf bir rakibe evlerinde olmalarına rağmen 65-70 ile kaybetmişlerdi. O maçta Olisevicius 14 sayı, 4 ribaund, Sacar Anim 12 sayı, 6 ribaund, Reuvers 10 sayı, 3 ribaund, Cinciarini 8 sayı, 11 asist ve Hopkins 8 sayı, 11 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Temsilcimiz Kaf-Kaf ise bu grupta 3 maçtan 2 tanesini kazandı ve daha avantajlı konumda. Ancak temsilcimiz de milli aradan iyi dönemedi ve BSL’deki maçta Ankara’da konuk oldukları Türk Telekom’a 92-83 ile kaybetmekten kurtulamadılar. O maçta Vitto Brown 24 sayı, McCollum 19 sayı, 4 ribaund, 8 asist, Jaylon Brown 16 sayı, 4 ribaund ve Delgado 9 sayı, 8 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

İki takım bu sezon ilk kez 25 Ekim’de İzmir’de karşı karşıya gelmişler ve temsilcimiz 83-76 ile kazanan taraf olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …