Güncel Haberler

RESMİ: Zenit, Pangos ile Anlaştığını Açıkladı

Yeni sezonda koç Pascual yönetiminde Turkish Airlines Euroleague‘de iddialı bir takım kurmak isteyen Zenit, yeni oyun kurucusunu açıkladı.

Sizlere daha önce ilettiğim üzere prensip anlaşmasına vardıkları Kevin Pangos ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Kanadalı guard ile neredeyse Euroleague’deki takımların yarısı ilgileniyordu. Ama mutlu sona Rus ekibi ulaşmış oldu.

Pangos hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.86 metre boyunda olan 27 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu 2 sezon önce Zalgiris ile nefis bir sezon geçirmiş ve Litvanya temsilcisini Final Four’a taşımıştı. Barça kariyerinde ise pek beklentileri karşılayamadı. Bu sezon Euroleague sahnesinde hiç forma giyemedi sakatlığı nedeniyle. Ancak liglerin askıya alınmasından önce iyileştiği ve rehabilitasyon sürecini de olumlu geçirdiğini, iyileştiğini biliyoruz. Geçtiğimiz sezon ise Barça forması ile 35 maçta 7.0 sayı, 1.1 ribaund, 3.2 asist gibi sıradan istatistikler tutturabilmişti.

https://youtu.be/tnrjyPfmYNU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …