Güncel Haberler

RESMİ: Anadolu Efes Beaubois ile Yeniledi

Son 2 sezonda Turkish Airlines Euroleague‘in zirve yarışçılarından biri haline gelen Anadolu Efes, yeni sezon öncesi kadrosunu koruma adına ilk hamlesini açıkladı.

Sizlere Nisan ayında bildirdiğim üzere Rodrigue Beaubois ile 2 yıllık yeni bir kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Beaubois bu sezon Anadolu Efes formasıyle 26 Euroleague maçında 21:13 dakika süre alırken 9.5 sayı, %39.8 3sayı, 1.6 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Fransız skorer bu sezon aslında tam olarak beklentileri karşılayamadı diyebiliriz istatistikler anlamında. Ama Larkin ile Micic’in bu kadar dominant olduğu, hatta onlar biraz etkisiz kalsa Simon’un devreye girdiği bir ortamda ona çok gerek kalmadı. Diğer taraftan bazı maçlarda gönderdiği kritik üçlüklerle adeta takımına nefes aldırdı. Soğuk kanlılığı, el yakan toplarda sorumluluk alarak skor üretebilmesi ve savunmada atletizmi artık çabuk elleri her zaman takımına destek olmasıyla koç Ataman’ın sisteminde güvendiği, önemli parçalardan biri olacak yeni sezonda da.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …