Güncel Haberler

ÖZEL: Real Madrid de Sloukas’a Teklifini Sunuyor!

Guard rotasyonuna takviye yapmak isteyen Real Madrid, temsilcimiz Fenerbahçe Beko‘dan ayrılması gündemde olan isme teklif verme hazırlığında.

Pandemi öncesi de finansal anlamda zor günler yaşayan Fenerbahçe Beko‘da Yunan yıldız Kostas Sloukas‘ın takımdan ayrılması gündemde bildiğiniz üzere.

Halihazırda yıllık 2 milyon Euro kazanan ve yeni sezon öncesi kontratında çıkış opsiyonu bulunan Yunan oyun kurucuya eski takımı Olympiakos, 3 yıllık toplam 5.5 milyon Euro değerinde bir kontrat önermişti.

Real Madrid ise çıtayı biraz daha yükseltti ve Sloukas’a 3 yıllık toplam 6 milyon Euro değerinde bir kontrat önermeye hazırlanıyorlar. Yunan guardın Obradovic’in kararını beklediği söylenirken diğer taraftan yönetimin oyunculardan beklediği %60’lık indirime de sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

Özellikle Real Madrid eğer Campazzo’yu NBA’e kaptırırsa bu transferin üstünde ısrarcı bir şekilde duracaktır ve unutmayalım ki ezeli rakipleri Barcelona da Yunan guardın durumunu yakından takip ediyor. Elbette Arjantinli guard ile Sloukas arasında çok büyük farklar var. Özellikle Sloukas’ın Olympiakos ve Fenerbahçe gibi yarı saha sisteminde oynayan takımlarda kariyerini geçirdiğini düşündüğümüzde Real gibi tempoya dayalı basketbol oynayan bir takıma liderlik etmekte zorlanacağını düşünüyorum.

https://youtu.be/ruywQlvYhgs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …