Güncel Haberler

NBA Maç Sayısını Azaltarak Sezonu Sonlandırma Yoluna Gidebilir

Bildiğiniz üzere pandemi nedeniyle NBA‘de 2019-20 sezonu 11 Mart tarihinde askıya alınmıştı. Yönetim ise geri dönüş konusunda ise adımlar atmaya başladı.

Son günlerde ABD basınında sayısı artan haberlere göre 2019-20 sezonun devam etmesi, tamamlanması konusundaki ihtimal hayli yükselmiş durumda. NBA yönetimi sezonu tamamlamak adına bir çok farklı senaryo üzerinde çalışıyor ve bunlar arasında normal sezonun 82 maç yerine 70 maç ile tamamlanması üzerinde duruluyor ki sezon askıya alındığında takımlar yaklaşık 65 maç oynamışlardı.

Sezona tekrar dönülmesi durumunda takımlar normal sezon çerçevesinde beşer maç yapacaklar ve bu da play-off maçları oynayacak takımlara ısınma imkanı verirken, yarışa dahil olmak isteyen takımlara da fırsat vermiş olacak.

Diğer taraftan eğer salgın maçların Temmuz ayında oynanmasına izin vermezse bu durumda alternatif senaryo olarak Ağustos ayında direkt olarak play-off’lar ile sezona devam edilmesi gündemde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …