Güncel Haberler

Olympiakos’dan Sloukas’a 3 Yıllık Kontrat!

Fenerbahçe Beko‘nun Yunan guardı transfer piyasasında adı en çok geçen isimlerden biri.

Real Madrid, Barcelona ve CSKA Moskova gibi dev takımların ilgilendiği Kostas Sloukas‘a ilk somut teklif ise eski takımı Olympiakos‘dan geldi.

Fenerbahçe Beko‘nun Yunan oyun kurucusuna eski takımı Olympiakos 3 yıllık toplam 5.5 milyon Euro değerinde bir teklif yaptı ki koç Bartzokas’ın onu ne kadar istediğini çok iyi biliyoruz.

Sloukas’ın sarı lacivertlilerle önümüzdeki sezon için geçerli olan 2 milyon Euro değerinde bir kontratı var. Ancak gelen haberlere göre yönetim onun da dahil olduğu bir çok oyuncuyla yeniden masaya oturup kontratlarda indirime gitmeye hazırlanıyor. Ayrıca koç Obradovic’in de durumu halen net değil ve Yunan yıldız daha önce gelen haberlere göre koçun yönetimle anlaşamaması durumunda takımdan ayrılmaya ve eski takımına dönmeye sıcak bakıyor.

1.97 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu bu sezon BSL’de 11.1 sayı, %42.0 3sayı, 2.9 ribaund, 6.9 asist, 1.4 top çalma ve Euroleague sahnesinde ise 11.6 sayı, %42.2.3sayı, 2.8 ribaund, 6.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Eski takımında yine Spanoulis ile beraber liderlik görevini üstlenip bu kez sarı lacivertlilerde edindiği tecrübelerle takımını bir üst seviyeye taşımaya çalışacak.

https://www.youtube.com/watch?v=ruywQlvYhgs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …