Güncel Haberler

Panathinaikos da Monroe Yarışına Girdi!

Geçtiğimiz sezon Wiley’den istediği katkıyı alamayan ve yeni sezon öncesi Papagiannis’in yanına atletik bir ismi pota altı rotasyonuna katmak isteyen Panathinaikos‘un listesindeki isimler belli olmaya başladı.

Yeşiller aslında bir çok ismi listelerine eklemiş durumdalar 5 numara rotasyonu için ama Greg Monroe hepsinden daha kariyerli ve daha önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Gelin bu isimleri hatırlayalım öncelikle:

Panathinaikos Pota Altını Tanıdık Bir İsimle Güçlendirmek İstiyor
Panathinakos, Pota Altını Tecrübeli Bir İsimle Güçlendirmek İstiyor
Panathinaikos, Pota Altı Rotasyonunu Tanıdık Bir İsimle Güçlendirmek İstiyor

Bayern Munich forması ile ilk kez yer aldığı Turkish Airlines Euroleague sahnesinde oldukça iyi bir performans sergileyen NBA patentli pivotun kontratı bu yaz sona eriyor ve tabiki onunla ilgilenen Real Madrid, Anadolu Efes ve Khimki gibi önemli takımlar da var.

2.11 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli uzun, NBA’in dışına ilk kez çıktığı sezonda gayet iyi iş çıkardı Avrupa basketbolunun zirvesi olarak kabul edilen Euroleague sahnesinde. Alçak posttaki etkinliği, ikili oyunlardaki bitiriciliği ve savunmadaki fiziksel oyunu ile her takımın canını sıktı bu sezon. BBL’de 19 maçta ortalama 20.5 dakika süre alırken 13.2 sayı, 5.5 ribaund, 3.0 asist, 1.5 top çalma ve Euroleague’de ise 28 maçta ortalama 23.7 dakika süre alırken 12.9 sayı, 6.8 ribaund, 2.5 asist, 1.3 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …