Güncel Haberler

Milano, Kalinic’i Gündemine Aldı

Yeni sezonda forvet rotasyonuna iki takviye birden yapmak isteyen Olimpia Milano‘nun gündemine aldığı son isim, RealOlimpiaMilano’nun haberine göre Fenerbahçe Beko‘nun Sırp oyuncusu Nikola Kalinic.

Fenerbahçe Beko ile 2017 yazında 3 yıllık kontrat imzalayan Kalinic, bu yaz serbest kalacak.

Koç Messina’nın göreve gelmesiyle bu sezon eski günlerine dönme sinyalleri veren ve tekrar play-off yarışına dahil olan İtalyan ekibi forvet takviyesi için daha önce sizlere ilettiğim üzere Valencia’dan Abalde ve Zalgiris Kaunas’dan Ulanovas‘ı da listeye almıştı.

Sarı lacivertlilerde koç Obradovic’in durumu halen net olmadığı gibi, iddialara göre oyuncular 4 aydır maaşlarını da alamıyorlar. Dolayısıyla takımda ekonomik anlamda bir küçülmeye gidilmesi ve bir çok oyuncuyla da yolların ayrılması gündemde.

Milano cephesinden baktığımızda ise Kalinic tam koç Messina’nın sistemine uygun bir isim. Savunmadaki sertliği ve birden çok pozisyonda rakiplerini karşılayabilmesi, hücumda açık alan yatkınlığı ve yarı sahada sırtı dönük de silahlarının bulunması onu İtalyan ekibinde oldukça değerli bir parça yapacaktır.

2.02 metre boyunda olan 28 yaşındaki tecrübeli forvet, bu sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 26 maçta ortalama 22.3 dakika süre alırken 6.6 sayı, 2.5 ribaund, 1.7 asist istatistikleri ile beklentilerin çok altında kalmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=iMtPRX-zrxk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …