Güncel Haberler

Tokyo Olimpiyatları Halen Tehlikede!

2021 yazına ertelenen Tokyo Olimpiyatları‘nın tekrar ertelenebileceği gündeme geldi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay Uluslararası Olimpiyat Komitesi, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle bu yaz yapılması planlanan Tokyo Olimpiyatları’nı 23 Temmuz 2021 tarihine ertelemişti.

Nikka Sports’a açıklamalarda bulunan Japonya Olimpiyat Komitesi Başkanı Yoshiro Mori maalesef olumlu haberler vermedi ve dünyadaki sağlık durumunun bu şekilde devam etmesi durumunda Tokyo Olimpiyatları’nın 2021 yılında da yapılamayabileceğini belirtti.

Diğer taraftan Japonya Sağlık Derneği Başkanı Yoshitake Yokokora da konu hakkında net bir açıklama yaptı ve coronavirüs aşısı bulunmadığı takdirde Tokyo Olimpiyatları’nın 2021 yılında da organize edilmesinin “son derece zor” olduğunu dile getirdi.

Bir çok ülkede aşı çalışmaları devam ederken ortak söylemlere bakıldığında Eylül ayında aşının tamamlanması ve 2020 sonuna kadar tüm ülkelere yayılarak uygulamanın büyük bir nüfusa yapılması planlanıyor tabi bu süreçte virüs tekrar mutasyona uğrayıp aşıyı etkisiz hale getirmezse…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …