Güncel Haberler

İspanya’dan Güzel Haberler Var!

İspanya’da spor kulüplerinin önce bireysel sonra da takım çalışmalarına başlamaları için planlanan tarihler açıklandı.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, yaptığı duyuruda tüm profesyonel spor kulüplerinin 4 Mayıs itibariyle oyuncularına bireysel antrenman yaptırmak üzere tesislerini açabileceğini belirtti.

Sanchez ayrıca normalleşme için fazlar belirlediklerini ve bunun Faz 0 olacağını da ekledi.

4 Mayıs Pazartesi başlayacaz Faz 0’dan 2 hafta sonra Faz 1’e geçilecek ve bu aşamada kulüpler artık tesislerini tamamen açarak tüm takım olmasa da gruplar halinde çalışmalara devam edebilecekler.

Hatırlayacağınız üzere ACB yönetimi ve İspanya Liga Endesa‘da yer alan kulüpler 12 takımlı bir turnuva ile 2019-20 sezonunu tamamlamak üzere anlaşmışlar ve bu turnuvanın 31 Temmuz’dan sonraya sarkmaması gerektiği konusunda da mutabık kalmışlardı. Ülkedeki sağlık durumunu incelemeye devam eden ACB yönetimi final kararını ise 31 Mayıs’dan önce verecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …