Güncel Haberler

Pangos’un Değeri Artıyor

Bu sezon sakatlıkların da etkisiyle Barcelona forması ile katkı veremeyen Kevin Pangos‘un talipleri her geçen gün artıyor.

Barcelona ile yeni kontrat imzalamayan ve takımdan ayrılmasına %99 gözüyle bakılan Sloven pasaportlu Kanadalı guard ile sizlere daha önce ilettiğim üzere Olympiakos ve İspanyol ekibi Valencia da ilgileniyordu.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre yeni talibi İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv. Bryant ve Dorsey’i NBA’e kaptırmak üzere olan, Wolters’ın da takımdan ayrılması beklenen Maccabi’de haklı olarak guard rotasyonuna önemli takviyeler yapılması gerekecek. Koç Sfairopoulos da bu isimlerden biri olarak Pangos’u belirlemiş durumda.

1.86 metre boyunda olan 27 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu bu sezon Euroleague sahnesinde hiç forma giyemedi sakatlığı nedeniyle. Ancak liglerin askıya alınmasından önce iyileştiği ve rehabilitasyon sürecini de olumlu geçirdiği biliniyordu. Geçtiğimiz sezon ise Barça forması ile 35 maçta 7.0 sayı, 1.1 ribaund, 3.2 asist gibi sıradan istatistikler tutturabilmişti. 2017-18 sezonundaki başarılı Zalgiris günlerinden sonra İspanya ona pek yaramadı. Koç Sfairopoulos’un tempo ve organizasyona dayalı sisteminde takımı derleyip toplayıp Wilbekin’i ve uzunları iyi kullanarak fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. Tabi sakatlıktan nasıl döndüğünü henüz oynamadığı için bilmiyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=tnrjyPfmYNU&t=7s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …