Güncel Haberler

Valencia, Pangos ile İlgileniyor

Corona salgını nedeniyle tüm liglerin askıya alınmasıyla beraber sanki yaz dönemi gelmiş gibi kulüplerin transfer hareketliliği de başlamış oldu.

Turkish Airlines Euroleague takımları özellikle bu yaz kontratı sonaerecek oyunculardan uygun olanlarını kadroya katabilmek için kolları sıvıyorlar.

Bu sezon sakatlıkların da etkisiyle guard rotasyonunda büyük sorunlar yaşayan, bir çok maça oyun kurucusu dahi olmadan çıkmak zorunda kalan Valencia, bu pozisyona haklı olarak takviye yapmak istiyor.

Yarasalar’ın ilgilendikleri önemli isimlerden biri de sakatlığından dolayı bu sezon Barcelona‘ya hiç katkı veremeyen Slovenya pasaportu bulunan Kanadalı oyun kurucu Kevin Pangos.

Yetenekli guardın bu yaz kontratı sonaeriyor ve Barça’dan ayrılmasına %99 gözüyle bakılıyor. Her ne kadar bu sezon sakatlığın da etkisiyle katkı verememiş olsa da halen piyasadaki değeri iyi durumda çünkü sizlere daha önce ilettiğim üzere Olympiakos da kendisi ile ilgileniyor.

https://youtu.be/tnrjyPfmYNU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …