Güncel Haberler

Dünya Olimpiyat Komitesi Üyesi Olimpiyatların Ertelendiğini Açıkladı!

Dünya Olimpiyat Komitesi (IOC) üyesi Dick Pound, USA Today Sports’a açıklamalarda bulundu.

Coronavirüs salgını nedeniyle dünyadaki tüm spor organizasyonlar birbir ertelenirken 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatları hakkında bir belirsizlik vardı. 23 Mart Pazartesi günü işte bu bağlamda önemli bir gelişme yaşandı.

Komite üyesi Pound, USA Today Sports’a yaptığı açıklamada 24 Temmuz 2020’de başlaması planlanan olimpiyat oyunlarının 1 yıl erteleneceğini belirtti. Ancak net bir tarih belirlenmiş değil.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Kanada ve Avustralya gibi ülkeler oyunlara sporcu göndermeyeceklerini belirtmişler, hatta Kanada en az 1 yıl ertelenmesini talep etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Doncic, Avustralya Yenilgisi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

2020 Tokyo Olimpiyatları‘nda ilk kez bu sahnede yer alan Slovenya, bronz madalya maçında Avustralya’ya 93-107’lik …