Güncel Haberler

Yunan Ligi Takımları Sezonun İptalini İstiyor

Yunanistan Ligi de Avrupa’daki tüm diğer basketbol organizasyonları gibi coronavirüs salgını nedeniyle süresiz olarak ertelenmişti.

Coronavirüs salgını karşısında en erken önlemi alan liglerden biri olarak 30 Mart’a kadar ligi ertelemişlerdi.

Ligde yer alan 14 takımın temsilcileri telekonferans ile bir toplantı yaptılar ve ligin yetkilileri ile sezonun geleceği hakkında görüştüler. Lig başkanı Galatsopoulos, bu toplantıda sezonunun tamamen iptal edilmesini gündeme getirdi ve tüm takımların onayını aldı.

Ama bu karar dışında takımlar bir çok konuda da mutabakata varamadılar. Sezon iptal edilirse sıralamanın nasıl olacağı ve oyuncuların devam eden sözleşmelerinin nasıl çözüleceğini karara bağlayamadılar.

Elbette bu karar sezonun iptal edilmesi için yeterli değil. Son noktada Yunanistan Basketbol Federasyonu ile Spor Genel Sekreterliği’nin vereceği karar belirleyici olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, PAOK’u Rahat Geçti

Yunanistan Ligi 16. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği PAOK‘u 77-62’lik skorla çok rahat geçti. Bu …