Güncel Haberler

Nijerya Beklendiği Gibi Fildişi’ni Rahat Yendi

Dünya Kupası klasman maçları M grubu mücadelesinde Nijerya zayıf rakibi Fildişi Sahilleri‘ni beklendiği gibi zorlanmadan 83-66 yendi ve 17-24 arasında yer alıp Olimpiyat elemelerine katılabilmek için avantaj sağladı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nijerya’da skor 5 oyuncu arasında dağıldı. Nnamdi Vincent 15 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Al-Farouq Aminu 13 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile komple bir performans sergiledi. Eski Fenerbahçeli Ekpe Udoh da 13 sayı, 5 ribaund, 2 blok ile turnuvadaki en iyi maçını çıkardı.

Fildişi’nde ise sadece 3 isim çift haneli skor katkısı verdi. Devşirme uzun Deon Thompson 19 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Mohamed Kone 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Souleyman Diabate 10 sayı, 4 asist ile ayakta kalmaya çalıştılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İtalya İyi Savunmayla Nijerya’yı Geçti (Polonara 13 sayı)

2020 Tokyo Olimpiyatları B grubu 3. maçında İtalya dişli rakibi Nijerya‘yı etkili savunma eşliğinde 80-71 …