Güncel Haberler

İran 2.Tura Angola’yı Yenerek Başladı

Dünya Kupası klasman mücadelesi N grubu maçında ilk turda güçlü rakiplere karşı şanssız maülubiyetler yaşayan İran zayıf rakibi Angola‘ya karşı hata yapmadı ve 71-62 kazanarak Olimpiyat elemeleri için gereken 17-23 bandı için avantaj yakaladı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İran’da Mohammadsamad Nik Khahbahrami 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile kendi standartlarının üstüne çıkarken diğer çift haneli skor katkısı veren isim de Aaron Geramipoor oldu 11 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile.

Angola’da ise Carlos Morais 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken Jose Antonio ve Valdelicio Joaquim sadece 10’ar sayı ile ona destek olmaya çalıştılar ama galibiyet için yeterli olmadı tabiki.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Analiz: A Grubu – 2020 Tokyo Olimpiyatları

2020 Tokyo Olimpiyatları‘nda basketbol heyecanı 25 Temmuz’da İran – Çekya arasındaki Grup A mücadelesi ile …