Güncel Haberler

Sırbistan İkinci Tura da Aynı Tarife ile Başladı

Dünya Kupası 2.tur J grubu mücadelesinde Sırbistan vasat rakibi Porto Riko‘ya acımadı ve 90-47’lik skorla yoluna tam gaz devam etti. Bu sonuçla Sırbistan çeyrek finali garantilerken Porto Riko ise 2 galibiyette kaldı ve 8-16 arası klasman maçları oynayacak.

Maça savunmada sert başlayan Sırbistan ilk çeyrekten 23-14’lük skorla rakibine benim sikletim değilsin mesajını verdi. İkinci çeyrekte de vitesi arttıran Sırplar Porto Riko’ya potayı göstermedi ve devreye 49-26 önde girdiler. Üçüncü çeyrekte de sadece 13 sayıya izin verdiler ve farkı açmaya devam ettiler. Son çeyrekte artık oyundan iyice düşen Porto Riko sadece 8 sayı bulabildi ve Sırplar bir kez daha 40 sayının üstünde bir farkla kazandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sırbistan’da Nemanja Bjelica 18 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Boban Marjanovic 16 sayı, 4 ribaund ve Nikola Jokic de 14 sayı, 10 ribaund ile ona destek oldular. Porto Riko’da ise sadece David Huertas 11 sayı, 3 asist ile çift haneli skor katkısı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: İtalya, 17 Farktan Dönerek Sırbistan’ı Devirdi!

Hazırlık Maçları kapsamında Yunanistan’da düzenlenen Acropolis Turnuvası’nda İtalya, güçlü rakibi Sırbistan karşısında 17 farktan geri …