Güncel Haberler

Dominik Ahmet’e Rağmen Ürdün’ü Yenmeyi Başardı (VIDEO)

Dünya Kupası G grubu mücadelesinde Dominik Cumhuriyeti denk rakibi Ürdün karşısında zorlansa da 80-76’lık skorla kazandı.

Maça iyi başlayan taraf Dominik oldu, ilk çeyreği 22-17 önde tamamladıktan sonra devreye de 47-36 önde girdiler. Üçüncü çeyrekte Ürdün toparlandı ve savunmayı sertleştirerek farkı eritmeye başladı. Son çeyrekte de Ahmet’i pota altında iyi kullanan Ürdün, farkı eritip maçı son topa kadar taşısa da basit hatalarla rakibini yakalama fırsatını kaçırdı ve kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dominik’te 4 oyuncu çift haneli skor üretiminde bulunurken Victor Liz 15 sayı, 2 ribaund ve Eloy Vargas 12 sayı, 7 ribaund ile ön plana çıktılar. Ürdün’de ise Ahmet Düverioğlu 34 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile double-double yaparken Dar Tucker da 24 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile en iyi direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

İtalya, Dominik’i Rahat Geçip Finale Yükseldi

2020 Tokyo Olimpiyatları‘na katılacak takımlardan birini belirlemek için Belgrad’da düzenlenen elemelerin yarı final maçında İtalya, …