Güncel Haberler

Litvanya Zayıf Rakibi Senegal’e Acımadı! (VIDEO)

Dünya Kupası‘nın iddialı ekiplerinden Litvanya H grubu mücadelesinde zayıf rakibi Senegal‘i 101-47’lik skorla ezdi geçti tam anlamıyla.

Baştan sona üstün götürdüğü mücadelede rakibine hiç şans tanımayan Litvanya ilk çeyreği 27-10 ve devreyi de 48-21 önde tamamladı. İkinci yarıda da vitesi hiç küçültmeyen Litvanya üçüncü çeyrekte 29-12’lik skorla rakibinin direncini tamamen kırdı ve turnuvanın en farklı galibiyetlerinden birine imza atarak ne kadar formda ve iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi rakiplerine.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Litvanya skoru çok iyi dağıttı ve tam 7 isimden çift haneli katkı aldı. İkiz kuleler Domantas Sabonis 13 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Jonas Valanciunas 13 sayı, 11 ribaund ile takımlarını sırtlarken, tecrübeli guard Mantas Kalnietis de 13 sayı, 2 ribaund, 8 asist ile onları çok iyi destekledi. Senegal’de ise çift haneli skor katkısı verebilen çıkmadı. Maurice Ndour, Ibrahima Faye ve Babacar Toure 8’er sayı ile ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Anadolu Efes, Fransa’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes, Fransa’da LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk oluyor. 24 …