Güncel Haberler

Brezilya, Son Çeyrekte Dominik’i Geçip Yarı Final Biletini Kaptı

2022 FIBA AmeriCup çeyrek final maçında turnuvanın ev sahibi Brezilya rakibi Dominik Cumhuriyeti‘ni son çeyrekteki 25-13’lük performans sayesinde 80-68’lik skorla geçti ve yarı finalde Kanada’nın rakibi oldu.

Brezilya’da Marcelinho Huertas 15 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Cristiano Felicio 16 sayı, 5-6 2sayı, 2 ribaund, Leonardo Meindl 14 sayı, 4-6 3sayı, 7 ribaund, 3 asist, Yago Santos 11 sayı, 2 asist ve Lucas Mariano 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Dominik cephesinde ise Andres Feliz 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Jeromy Rodriguez 14 sayı, 7 ribaund, Yeison Yan 12 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Juan Suero 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimler oldular. Karşıyaka’nın yeni uzunu Angel Delgado ise 7 sayı, 6 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Arjantin, Venezüela’yı Farklı Geçip Yarı Finale Çıktı

Brezilya’da düzenlenen 2022 FIBA AmeriCup turnuvasının çeyrek final maçında Arjantin rakibi Venezüela‘yı 76-53 gibi farklı …