Güncel Haberler

FLAŞ: Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Teodosic’i Kaptı!

Sırbistan milli takımının da başında olan koç Djordjevic’in çalıştırdığı son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Virtus Bologna, yıldız guardla Şubat ayında Clippers tarafından serbest bırakıldığı andan itibaren yakından ilgileniyordu.

Milos Teodosic İtalyan ekibinin ilk teklifi olan 2 yıllık toplam 2.5 milyon euro değerindeki kontratı reddetmişti ve bunun üzerine Euroleague takımları devreye girmişti. Son gelen noktada artık herkes Maccabi Tel Aviv ya da Kızıl Yıldız’ın teklifini değerlendireceğini düşünürken 32 yaşında olan 1.96 boyundaki Sırp yıldız ters köşe yaptı ve Eurohoops’un haberine göre Bologna’nın kesenin ağzını açarak kendisine yeni yaptığı 3 yıllık teklifi kabul etti, yakın zamanda resmi açıklamanın da gelmesi bekleniyor. Teodosic bu 3 yıllık kontrattan toplam 6.5 milyon euro net kazanç elde edecek.

Teodosic 31 Ağustos’da başlayacak Dünya Kupası’nda da Sırbistan’ın en önemli kozlarından biri olacak.

Yeni sezonda Eurocup’da A grubunda (herhangi bir temsilcimiz bulunmuyor) mücadele edecek olan Virtus Bologna, yeni kurallar gereği eğer finale kalabilirse 2020-21 sezonunda Euroleague’de mücadele edebilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …