Güncel Haberler

Kızıl Yıldız Teodosic’den Haber Bekliyor!

Önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği netleşmeyen, transfer piyasasında kararı merakla beklenen isimlerin başında gelen Milos Teodosic‘in ülkesine dönme ihtimali her geçen gün artıyor!

Sırp yıldız daha önce Virtus Bologna ile Olympiakos’un tekliflerini geri çevirmiş ve Kızıl Yıldız’ı ise beklemeye almıştı, eski takımı CSKA ise onun için ilgisini gizlemezken resmi bir teklif sunmamıştı. Ancak en güçlü aday Maccabi Tel Aviv ile de görüşmeleri olumlu gitmedi ve gelen haberlere göre İsrail ekibine red cevabı verdi. Durumu yakından takip eden Kızıl Yıldız ise teklifini 1 yıllık 1.2 milyon euro olarak iletti kendisine. Teodosic’in bu son teklife sıcak baktığı ve taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu gittiği söyleniyor.

1.96 boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli guard, De Colo’nun ayrılmasıyla beraber CSKA’ya daha yakın görünse de henüz resmi bir teklif almadı Rus ekibinden. Ancak son gelen haberler Dünya Kupası başlamadan bir takımla anlaşmak istediği yönünde. Maccabi’nin de teklifini reddettiğini düşündüğümüzde elindeki en iyi opsiyon Kızıl Yıldız kalmış gibi duruyor, tabi CSKA, Rodriguez’in serbest kalmasının resmileşmesinin ardından son anda güzel bir teklif sunmazsa…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …