Güncel Haberler

RESMİ: Türk Telekom’un Rakibi Sassari Bilan Takviyesini Açıkladı

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alacak olan İtalyan ekibi Sassari pota altına önemli bir takviye yaptı.

Geride bıraktığımız sezon ASVEL forması ile Fransa Pro A şampiyonluğuna ulaşmış olan tecrübeli Hırvat uzun Miro Bilan‘ı kadrosuna kattığını açıkladı.

2.13 boyunda olan 1989 doğumlu Bilan Pro A’da 44 maçta 11.4 sayı, 5.9 ribaund, 1.6 asist ve Eurocup’da ise 10.6 sayı, 6.2 ribaund, 1.1 asist ile mücadele etmişti. Koç Pozecco’nun tam saha sistemine aslında çok uyumlu bir uzun değil ama geçen sezon benzer şekilde Cooley’i de çok iyi şekilde kullanmışlardı. Bilan alçak postta özellikle işin hücum tarafında değerli işler yapıyor, sırtı dönük oyunlar da pas özellikleri de var. Ama işin savunma tarafında, özellikle kısaların karşısında durmada sorunları var ve orta mesafe tehditinin olmaması onu hücumda kısıtlıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, McGee’nin Son Saniye Üçlüğüyle Yıkıldı!

Fransa Betclic ELITE Pro A 27. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Strasbourg karşısında …