Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen’de Yeni Koç Belli Oldu!

Hem Turkish Airlines Euroleague hem de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde büyük hayal kırıklığı yaratan Darüşşafaka Tekfen‘de fatura geçtiğimiz hafta koç Ahmet Çakı’ya kesilmiş ve yollar ayrılmıştı.

Son oynanan Beşiktaş Sompo Japan maçına da yardımcı antrenör Fatih Emre Gezer yönetiminde parkeye çıkan Darüşşafaka’nın milli takım koçu Ufuk Sarıca ile ilgilendiği biliniyordu. Ancak taraflar arasında bir anlaşma gerçekleşmedi.

EuroHoops’un haberine göre geçtiğimiz hafta görüşmelere başlanan koç Selçuk Ernak ile son bir görüşme daha gerçekleştirdi yönetim ve tecrübeli koçla 2019 yazına kadar geçerli olacak bir kontrat üzerinde prensip anlaşmasına varıldı. Önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

48 yaşındaki koç Ernak, baş antrenör olarak ülkemizde Banvit, Banvit Kırmızı ve son olarak da ADATIP Sakarya BŞB’yi çalıştırmıştı. Anlaşma gerçekleşirse koç Ernak Euroleague tarihindeki 10.Türk koç olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …