Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen koç Ahmet Çakı ile Yollarını Ayırıyor

Sezona Euroleague‘de play-off parolası ile giren ve koç Ahmet Çakı ile anlaşan Darüşşafaka Tekfen beklentilerin hayli altında kaldı ve hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiledi şuana kadar.

Euroleague’de oynadığı 10 maçtan sadece 1 galibiyet alabilen ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde de 8 maçtan 3 galibiyet çıkararak iki kulvarda da play-off yarışından epey uzaklaşan Darüşşafaka Tekfen’de fatura koç Ahmet Çakı’ya kesiliyor. 

Her iki kulvarda da bir çok maçı şanssız bir şekilde son periyotlarda kaybeden Daçka’da yönetim ve koç Çakı bir araya gelerek fesih şartlarını konuşacaklar. Yakın zamanda ayrılığın resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …