Güncel Haberler

Daçka’da Rota Ufuk Sarıca ve Anlaşma Yakın

Darüşşafaka Tekfen‘de özellikle Turkish Airlines EuroLeague‘de üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından fatura koç Ahmet Çakı‘ya kesilmişti ve sizlere ilettiğim üzere taraflar fesih konusunda anlaşmak üzere, resmi açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.

Bu gelişmelerin ardından yönetim hiç vakit kaybetmedi ve hemen milli takımımızın başarılı koçu Ufuk Sarıca‘ya bir teklif götürdü. Koç Sarıca zaten bir çok röportajında milli takımla beraber kulüp takımı da çalıştırmak istediğini dile getirmişti. Diğer taraftan TBF’nin de bu konuda bir engellemesi olmayacağını biliyoruz yine daha önceki açıklamalardan.

Koç Sarıca teklifin ardından yine de TBF CEO’su Ömer Onan ve başkan Hidayet Türkoğlu ile bir görüşme yapacak Cuma akşamı. Ardından cevabını Daçka yönetimine Cumartesi vermesi bekleniyor. Koç Sarıca’nın son anda özel bir görüş olmazsa Euroleague temsilcimizin teklifini kabul edeceği ve 2019 yazına kadar geçerli olacak bir kontrata imza atması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …