Güncel Haberler

TOFAŞ EuroCup’da Turu Garantilemek İstiyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup B Grubu dokuzuncu haftasında evinde Fransız temsilcisi Limoges CSP’yi en az bir sayı farkla yenerek (uzatmaya gitmeden) TOP16’yı garantilemek istiyor.

7Days EuroCup B Grubu dokuzuncu hafta mücadelesinde TOFAŞ, evinde Limoges CSP’yle karşı karşıya gelecek. Grupta geride kalan 8 haftada aldığı 3 galibiyet, 5 mağlubiyetle dördüncü sırada bulunan Mavi Yeşilliler, taraftarı önünde çok önemli bir maça çıkacak. Bursa ekibi, Fransız temsilcisi karşısında alacağı en az bir farklı galibiyetle (uzatmaya gitmeden) grup aşamasının tamamlanmasına bir hafta kala TOP16’yı garantileyecek. Avrupa’daki son maçında evinde Lokomotiv Kuban’a uzatmada yenilen TOFAŞ Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ise sahasında Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u 97-83 mağlup ederek moral bulmuştu.

Limoges CSP ile B Grubu dördüncü haftasında karşı karşıya gelen TOFAŞ, Fransa deplasmanından 89-81 mağlup dönmüştü. Başantrenör Kyle Milling ile yolların ayrılmasının ardından yola yardımcısı Francois Peronnet ile devam eden Fransız ekibi, grupta aldığı 2 galibiyet, 6 mağlubiyet ile beşinci sırada bulunuyor.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 3’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Hırvatistan’dan Damir Javor, Sırbistan’dan Milija Vojinovic ve Karadağ’dan Milos Koljensic hakem üçlüsü yönetecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …