Güncel Haberler

Polonya Hazırlık Maçında Ürdün’ü Ezdi Geçti

Dünya Kupası‘na hazırlanan iki takım Polonya ve Ürdün‘ün Çekya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvadaki karşılaşmasında Polonya rakibini 92-51 ile ezip geçmeyi başardı.

Slaughter’dan yoksun olan Polonya beklediğinden çok daha rahat bir galibiyet çıkardı bu hazırlık maçından. Takım olarak skor yükünü dağıtmayı başarsalar da Damian Kulig 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Krysztof Sulima 12 sayı, 3 ribaund ile ön plana çıkan isimler oldular. Koç Taylor süre verdiği 13 oyuncusundan da skor katkısı almayı başardı.

Ürdün ise tamamen dağıldığı maçta sadece 51 sayı bulmuşken devşirme oyuncuları Dar Tucker 17 sayı, 8 ribaund ile tek başına direnmeye çalıştı ve Ahmet Düverioğlu’nu fazlasıyla aradılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko, Zorlu Partizan Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Stark Arena’da Partizan‘a konuk oluyor. 23 …