Güncel Haberler

Rusya Önemli Bir Geri Dönüşe İmza Atarak İtalya’yı Yenmeyi Başardı

Dünya Kupası‘nda yer alacak iki takım İtalya ile Rusya‘nın Verona Cup’daki karşılaşmasında misafir takım konumundaki Rusya önemli bir geri dönüşe imza atarak tecrübeli şutör Vitaly Fridzon‘un son saniye üçlüğüyle 72-70 kazanmayı başardı.

İtlaya’da Luigi Datome ile Danilo Gallinari, Rusya’da ise Alexey Shved kadroda yer almayan önemli isimlerdi.

Maçın büyük bir bölümünü üstün götüren son çeyreğin ilk kısmında da 70-55 önde olan İtalya, tam 6:48 süre boyunca skor bulamadı ve Rusya’nın geri dönüşüne engel olamadı. Misafir takımda son saniye üçlüğü ile maçı getiren tecrübeli guard Vitaly Fridzon 16 sayı, 2 asist ve Nikita Kurbanov 16 sayı, 6 ribaund ile maçın kahramanı oldular.

İtalya’da ise Alessandro Gentile 13 sayı, 7 ribaund, Brian Sacchetti 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Marco Belinelli 11 sayı ile takımlarını taşıyan isimler oldular.

Turnuvanın Cumartesi oynanacak maçlarında İtalya ile Venezüela ve Rusya ile Senegal karşılaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman ve Singleton, Asvel Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Fransız ekibi LDLC Asvel Villeurbanne’a konuk …