Güncel Haberler

İDDİA: Fenerbahçe’nin Kostas ile İmzalaması An Meselesi! (Analiz)

Motley ve Bjelica’nın sakatlıkları nedeniyle uzun rotasyonunda sıkıntı yaşayan Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, beklenen transfer hamlesini tamamlamak üzere!

Yunanistan milli takımının da formasını giyen, MVP Giannis Antetokounmpo’nun kardeşlerinden Kostas Antetokounmpo, kendisiyle antrenman kontratı imzalamış olan Chicago Bulls’dan tam zamanlı kontrat kapamadı ve serbest kaldı. Böylelikle Fenerbahçe Beko‘nun kendisiyle kontrat imzalaması için engel kalmamış oldu ve Yunanistan artı İtalya kaynaklı haberlere göre taraflar anlaştılar, yakın zamanda resmi açıklama gelebilir.

Bildiğiniz üzere Kostas ile Panathinaikos ve Maccabi Tel Aviv de ilgileniyor.

Yunan uzun hakındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

25 yaşında olan 2.08 metre boyundaki Yunan uzun, yaz döneminde başta Panathinaikos ile Olympiakos olmak üzere bir çok Euroleague ekibinin gündemine gelmiş ama o NBA şansını zorlamayı tercih etmişti. Ancak bu sezon NBA’de hiç forma giyememiş, G-League’de çıktığı 11 maçta ise ortalama 28.5 dakika süre alırken 11.8 sayı, 6.4 ribaund, 1.5 blok, 1.0 top çalma ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …