Güncel Haberler

Philadelphia, Eksik Golden State’i Embiid-Harden Şov ile Devirdi (Furkan kadroda yer almadı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk ettiği önemli eksikleri bulunan Golden State Warriors‘u Embiid-Harden ikilisinden gelen 61 sayılık performans sayesinde 106-118’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers derecesini 16-12 yptı ve Doğu’da 5. sırada yer aldı. Warriors ise 14-15 ile Batı’da 11. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da Joel Embiid 34 sayı, 13 ribaund, 4 asit, 4 top çalma ile MVP performansı sergilerken, James Harden 27 sayı, 5 ribaund, 9 asist, De’Anthony Melton 17 sayı, 9 ribaund, 7 asist ve Georges Niang ile Tobias Harris de 11’er sayıyla katkı verdiler galibiyet yolunda. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise hasta olduğu için kadroda yer almadı.

Green, Wiggins ve Curry’den yoksun olan Warriors cephesinde Jordan Poole 29 sayı, 4 asist ile en skorer isim olurken, Donte DiVincenzo 17 sayı, 10 ribaund, 6 asist, Kevon Looney 14 sayı, 11 ribaund, 9 asist ve Klay Thompson 12 sayı, 3 ribaund, 33 top çalma ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …