Güncel Haberler

Campazzo, Artık Kızıl Yıldız’a Çok Yakın!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız, önemli bir transfer hamlesini duyurmaya hazırlanıyor.

Adriyatik Ligi şampiyonu geçen hafta Facundo Campazzo‘ya teklifini sunmuştu ve Avrupa’daki haklarını elinde bulunduran Real Madrid’in bu teklifi karşılama hakkı mevcuttu ama İspanyol ekibi bu hakkını süre dahilinde (10 gün) kullanmadı ve transfer resminden çıkmış oldu.

Yani 31 yaşındaki Arjantinli yıldız artık Kızıl Yıldız’a imza atma hakkına sahip. Sırp ekibinin teklifini hatırlatalım; 2022-23 sezonunun sonuna kadar net 1.8 milyon euro ve gelecek sezon için de net 2.5 milyon euro, 2023 yazında geçerli oyuncunun kontrattan çıkma opsiyonu.

Yıldız oyun kurucu ve Kızıl Yıldız transferi hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Ayrıca Sırp ekibi, Campazzo’nun 2020’de Denver’a giderken Real’e ödemeye devam ettiği 6 milyon euroluk çıkış bedelinin bir kısmını da ödemeyi planlamış durumda. Tarafların yakın zamanda anlaşmaı ve Arjantinli yıldızın kırmızı beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Bu arada gelen haberlere göre Olympiakos da bir teklifte bulunmuştu ancak rakamın daha düşük olması nedeniyle Campazzo bu teklife sıcak bakmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …