Güncel Haberler

İDDİA: Campazzo’ya Tek Teklif Kızıl Yıldız’dan Gitmiş Durumda! (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden biri olan Adriyatik Ligi şampiyonu Kızıl Yıldız, önemli bir transfer harekatı peşinde.

Geçtiğimiz haftalarda Dallas tarafından serbest bırakılan Facundo Campazzo ile Milano, Fenerbahçe ve her teklifi karşılaşma hakkı bulunan Real Madrid’in adı geçiyor olsa da sürpriz bir takımdan teklif geldiği iddia edildi.

Sportski Zurnal’da yer alan habere göre Arjantinli yıldıza tek teklif Kızıl Yıldız’dan gitmiş durumda ki bunun kendisine ulaşan ilk ve tek somut teklif olduğu da belirtilmiş.

Ayrıca farklı kaynaklardan gelen haberlere göre Kızıl Yıldız’ın Campazzo’ya yıllık €1.8m vereceği ve ayrıca Real’e olan borcunun ($5.25m) büyük bir kısmını da ödeyecekleri gelen haberler arasında. Bu gerçekleşirse Arjantinli yıldız bu yaz tamamen serbest kalacak, Real Madrid ile bağları sona ermiş olacak.

OYUNCU ANALİZİ:

Campazzo hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Bu olası transfere Kızıl Yıldız cephesinden bakalım. Sezon ortasında Vildoza hamlesini yapmaları, Nedovic’in sağlığına kavuşması ve koç Ivanovic’in gelişiyle toparlanarak kendisine gelen Kızıl Yıldız’da Ivanovic’in sakatlığı ise canlarını sıkmıştı. Ancak biliyoruz ki Sırp ekibinin bütçesi de sınırlı, dolayısıyla Arjantinli yıldıza özel bir teklif yapmış olmaları zayıf bir ihtimal. Ancak Campazzo’nun sezon ortasında gidebileceği adres sayısı da sınırlı. Vildoza ile milli takımdan bir birliktelikleri olduğunu biliyoruz ki Campazzo 1 ve Vildoza’nın 2 numarada görev alacağı senaryoda Sırp ekibine sınıf atlatacakları da bir gerçek. Ayrıca Campazzo’nun topa baskı ve genel anlamda savunma direnci konusunda koç Ivanovic’in isteklerini karşılayabilecek bir isim olduğunun da altını çizelim. Özetle söylemeye gerek yok ama şuanda Campazzo hangi takıma giderse gitsin net bir fark yaratacaktır ve Kızıl Yıldız’ı da play-off kalibresinde bir takıma dönüştürebileceğini söyleyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …